VOLONTÄRER SÖKES!

Umeå Jazzfestival är varje år i behov av volontärer i roller som entrépersonal, chaufförer, personal till vårt festivalkansli, vårt informationscenter för publik och press samt som sambandscentral för musiker och volontärer och scenvärdar på Umeå Folkets Hus. Det finns uppgifter för alla – för såväl veteraner som nybörjare. Volontärer är ovärderliga och tillsammans brukar vi kunna lyfta festivalen till högre nivåer. Men, för att festivalen ska kunna växa sig större än dess enskilda delar så krävs ett stort engagemang och ansvarstagande av alla. Och vi ser helst att ni som jobbar som volontärer är med på de två inledande volontärmötena för att detta ska fungera tillfredsställande.

DET HÄR FÅR NI!

Gå gratis på alla konserter (i mån av plats och när ni inte jobbar), träffa musiker, artister och alla de som jobbar med eller besöker festivalen – detta är även ett fantastiskt tillfälle att få insyn bakom kulisserna i en festivalproduktion och få möta både nationella och internationella jazzartister. Traditionsenligt så bjuder vi även in alla våra volontärer på middag på avslutningsfesten av festivalen och så får man en snygg T-shirt som tack!

VAD BEGÄR VI?

Att ni ser detta uppdrag som seriöst och tar ansvar för era arbetsuppgifter då ni är ett av festivalens ansikte, såväl utåt som inåt. Vår utgångspunkt är att man som volontär jobbar minst 8 timmar (kan delas upp på flera era pass).

ANMÄL ER TILL

Info om anmälan för volontärverksamhet 2017 kommer inom kort.

Dela: