VOLONTÄRER SÖKES!

I år är vi behov av entrépersonal, chaufförer och personal till festivalkansliet som är vårt informationscenter för publik och press, samt fungerar som sambandscentral för musiker, volontärer och scenvärdar på Umeå Folkets Hus. Det kommer förhoppningsvis att finnas uppgifter för alla – såväl för veteraner som nybörjare.

Ni volontärer är ovärderliga för oss och tillsammans brukar vi kunna lyfta festivalen till högre nivåer. För att festivalen ska kunna växa sig större än dess enskilda delar så krävs ett stort engagemang och ansvarstagande av alla. Därför ser vi helst att ni som jobbar som volontärer är med på de två inledande volontärmötena där ni får viktig information om hur arbetet går till.

DET HÄR FÅR NI!

Gå gratis på alla konserter (i mån av plats och när ni inte jobbar), träffa musiker, artister och alla de som jobbar med eller besöker festivalen – detta är även ett fantastiskt tillfälle att få insyn bakom kulisserna i en festivalproduktion och få möta både nationella och internationella jazzartister. Traditionsenligt så bjuder vi även in alla våra volontärer på middag på avslutningsfesten av festivalen och så får man en snygg T-shirt som tack!

VAD BEGÄR VI?

Att ni ser detta uppdrag som seriöst och tar ansvar för era arbetsuppgifter då ni är festivalens ansikte, såväl utåt som inåt. Vår utgångspunkt är att man som volontär jobbar minst 8 timmar (kan delas upp på flera pass).

ANMÄLAN OCH FRÅGOR TILL

Kajsa Eriksson Kajsa.eriksson@norrlandsoperan.se
Tel: 070 382 60 52

Dela: