Y-Otis [SE/DE/UK]

Y-Otis [SE/DE/UK]

Priser

Jazzpass Premium
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus inklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Pris: 1 050 kr

Jazzpass Duo
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Ord. pris: 950 kr
Student: 700 kr
Ungdom till och med 19 år: 700 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 700 kr

Jazzpass lördag
Entré lördag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljett med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Ord. pris: 650 kr
Student: 550
Ungdom till och med 19 år: 550 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 550 kr

Tilläggsbiljett sittplats Idunteatern
Valbar tilläggsbiljett som endast gäller tillsammans med giltigt jazzpass. en tilläggsbiljett för dig som vill ha en speciell sittplats under konserten. du kan endast köpa tilläggsbiljetter i samband med att du köper ett jazzpass.
Pris: 60 kr

Tid och datum

– StudioJazz Oskar Sandsjö saxofon, Petter Eldh bas, Tito Weber trummor, Dan Nicholls keyboards

Som liten frågade han föräldrarna varifrån hans ovanliga förnamn kom.
– Du kom till i en hiss av fabrikatet Otis, var svaret. Men Otis Sandsjö insåg senare att han var döpt efter legendaren Otis Redding, vilket också präglat hans resa i musikens tjänst.

Idag tillhör Otis och hans Y-Otis de mest spännande nya banden i dagens europeiska jazz. Deras musik har döpts till “liquid jazz”, en sorts flödande, elastisk musik: En modern typ av jazz där inslag av gospel och soul förenas med elektroniska element som skapar stämning och driv.  I grunden är Y-Otis en beatorienterad grupp. Men de tänjer mycket på den och skapar en kittlande värld av rytmer och ljud. Denna Umeåpremiär ser vi verkligen fram emot!

Dela: