Theo Croker [US]

Theo Croker [US]

Priser

Jazzpass Premium
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus inklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Pris: 1 050 kr

Jazzpass Duo
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Ord. pris: 950 kr
Student: 700 kr
Ungdom till och med 19 år: 700 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 700 kr

Jazzpass fredag
Entré fredag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljett med numrerad sittplats till konserten i Idunteatern.
Ord. pris: 550 kr
Student: 450
Ungdom till och med 19 år: 450 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 450 kr

Tilläggsbiljett sittplats Idunteatern
Valbar tilläggsbiljett som endast gäller tillsammans med giltigt jazzpass. en tilläggsbiljett för dig som vill ha en speciell sittplats under konserten. du kan endast köpa tilläggsbiljetter i samband med att du köper ett jazzpass.
Pris: 60 kr

Tid och datum

– StudioJazz Theo Croker trumpet, Irwing Hall saxofon, Michael King keybords, Eric Wheeler kontrabas, Kassa Overall trummor

“The shape of jazz to come”, har hans musik kallats. Som en blinkning till umebandet Refused ikoniska album “The shape of punk to come”. Theo Croker är, precis som umebandet, en som formar både samtiden och framtiden, han visar riktningen och skapar nya musikaliska upplevelser med sin trumpet.

Hans musik är en oemotståndlig blandning av jazz, hip-hop, soul och karibiska rytmer. Och hans senaste album, Star People Nation, är en vacker hyllning till ikonen och jazztrumslagaren Elvin Jones. Hans poetiska och kraftfulla musik lockar alltfler fans och han spås ett stratosfäriskt genombrott i år. Men först ett stopp i StudioJazz.

Dela: