Sisters of Invention

Sisters of Invention

Priser

Jazzpass Premium
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus inklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Pris: 1 050 kr

Jazzpass Duo
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Ord. pris: 950 kr
Student: 700 kr
Ungdom till och med 19 år: 700 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 700 kr

Jazzpass fredag
Entré fredag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljett med numrerad sittplats till konserten i Idunteatern.
Ord. pris: 550 kr
Student: 450
Ungdom till och med 19 år: 450 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 450 kr

Tilläggsbiljett sittplats Idunteatern
Valbar tilläggsbiljett som endast gäller tillsammans med giltigt jazzpass. en tilläggsbiljett för dig som vill ha en speciell sittplats under konserten. du kan endast köpa tilläggsbiljetter i samband med att du köper ett jazzpass.
Pris: 60 kr

Tid och datum

– JazzLabbet Malin Almgren trummor & samplings-pad, Karolina Almgren saxofon & sång

Vissa bara föds med talang. Karolina och Malin Almgren har spelat och gjort musik ihop under namnet Sisters of Invention sedan 10-årsåldern. Och för dem har det aldrig funnits några begränsningar. De är multiinstrumentalister: saxofoner, bas, piano, synt, trummor, flöjt. Och så sjunger de, på engelska och göteborgska. Deras musik bär en skön lätthet med fokus på starka melodier och rytmer. 2016 vann Sisters of Invention Euroradio Jazz Competition i Amsterdam och ett år senare mottog de Sveriges Radios pris Jazzkatten i kategorin Årets grupp.

Dela: