Magic Spirit Quartet [SE/DK/MA]

Magic Spirit Quartet [SE/DK/MA]

Priser

Jazzpass Premium
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus inklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Pris: 1 050 kr

Jazzpass Duo
Entré fredag och lördag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljetter med numrerad sittplats till konserterna i Idunteatern.
Ord. pris: 950 kr
Student: 700 kr
Ungdom till och med 19 år: 700 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 700 kr

Jazzpass fredag
Entré fredag till Umeå Folkets Hus exklusive tilläggsbiljett med numrerad sittplats till konserten i Idunteatern.
Ord. pris: 550 kr
Student: 450
Ungdom till och med 19 år: 450 kr
Medlem Föreningen Jazz i Umeå: 450 kr

Tilläggsbiljett sittplats Idunteatern
Valbar tilläggsbiljett som endast gäller tillsammans med giltigt jazzpass. en tilläggsbiljett för dig som vill ha en speciell sittplats under konserten. du kan endast köpa tilläggsbiljetter i samband med att du köper ett jazzpass.
Pris: 60 kr

Tid och datum

– StudioJazz Goran Kajfeš trumpet, Majid Bekkas guimbre, röst, Stefan Pasborg trummor, Jesper Nordenström keyboard

Trumpetaren Goran Kajfeš är i ständig rörelse och nu återvänder han till festivalen.  Denna gång med den marockanska ökenblues- och gnawamästaren Majid Bekkas och därtill några av Skandinaviens främsta jazz- och improvisationsmusiker.

Magic Spirit Quartet formades efter att musikerna Goran Kajfeš och Stefan Pasborg spelade tillsammans med mästerlige sångaren och multimusikern Majid Bekkas i Marocko förra året. Ett möte som gav blodad tand och nu fått en lyckosam fortsättning.

Majid Bekkas basliknande instrument och röst bidrar starkt till musikens särprägel som landar i gränslandet mellan traditionell marockansk gnawamusik, ökenblues och europeisk jazz. Klaviaturoraklet Jesper Nordenström ser till att skapa färg och atmosfär i detta mästarmöte.

Dela: